Opslag af nye stillinger

I forbindelse med godkendelsen af plan for projekter og forvaltning i 2017, blev der fra Lederkredsen i Enhedsadministrationens (LEAs) side udtrykt ønske om en styrkelse af kapaciteten på tre centrale områder. Dette ønske har nu ført til, at AU IT har fået mulighed for at slå 3 nye stillinger op.

Webudvikler til Talentsoft platformen

Det første af stillingerne ligger indenfor forvaltningen af Talentsoft platformen, der bruges til at understøtte systemerne ph.d.-planner og e-rekruttering. Disse systemer ejes af hhv. AU HR og AU FE (Forskning og eksterne relationer). Udvidelsen af kapaciteten skyldes et stigende antal forvaltningsopgaver samt et ønske om at gennemføre flere projekter på området. Den nye medarbejder tilknyttes teamet for webudvikling.

Se stillingsopslaget for webudvikler til Talentsoft platformen

 

Webudvikler til studieuret

Den anden af stillingerne slås op på baggrund af et ønske om at styrke projektet ”studietidsuret” og at sikre den efterfølgende forvaltning af både dette og den personaliserede studieportal (mitstudie.au.dk). Studietidsuret er et nyt projekt, der ejes af AU Uddannelse. ​Studieuret skal have som formål, at visualisere studieprogression og give den studerende overblik over sit studieforløb. Selvom stillingen til studietidsuret er bevilliget til et konkret projekt, har vi valgt at lave et generelt opslag og på den baggrund at tiltrække en seniorudvikler. Afhængigt af de aktuelle kandidaters profil, vil vi så planlægge de konkrete udviklingsaktiviteter. Den nye medarbejder tilknyttes teamet for webudvikling.

Se stillingsopslaget for senior webudvikler

 

Driftsmedarbejder til Stads og HR-systemer

Fra AU Uddannelse og AU HR er der udtrykt ønsker om yderligere ressourcer til systemforvaltning af Stads og AUHRA. For Stads vedkommende kan behovet for en stor del føres tilbage til en forøgelse i forbrug af ressourcer til fejlrettelser og opdateringer. HRs ønske baserer sig på behovet for opgradering, etablering af en systemforvaltningsaftale, bedre løbende vedligehold (bl.a. sikkerhedspatchning) og i det hele taget den mere centrale rolle, som AUHRA får i systemlandskabet blandt andet som følge af Tjek&Go. På baggrund af dette ønskes en profil til Oracle applikationsdrift som fagligt vil kunne dække begge områder. Vedkommende vil blive tilknyttet teamet for administrative applikationer.

Se stillingsopslaget for administrator til uddannelses- og HR systemer