Lønforhandling 2023 går snart i gang

I perioden 1.-23. februar kan medarbejdere på Aarhus Universitet udfylde skema med oplysninger til brug for lønforhandling 2023.

Foto: Lars Kruse

Lønforhandling på AU går snart i gang. Læs med her for at få et overblik over processen, og hvad du skal gøre, hvis du vil søge om lønforbedringer.

 • Udfyld skema
  Du skal udfylde et digitalt skema, hvor du kort beskriver de præstationer og kompetencer, du mener skal indgå i forhandlingen. Skemaet kan udfyldes fra 1.-23. februar.
   
 • Hvem forhandler min løn?
  Din tillidsrepræsentant og din leder forhandler om en eventuel lønforbedring til dig. Nogle medarbejdere har mulighed for selv at forhandle med lederen – det fremgår af skemaet.
   
 • God forberedelse er vigtig
  Inden du udfylder skemaet, er det en fordel, at du kender de lønkataloger, lønaftaler og eventuelle lokale kriterier, du skal opfylde. Læs mere herom på din lokale lønforhandlingsside. Du kan også spørge din tillidsrepræsentant.
   
 • Udbetaling af lønforbedringer
  Du får en tilbagemelding og besked om resultatet af lønforhandlingen, når din leder og tillidsrepræsentanterne har forhandlet færdig i hele din enhed. Udbetalingen af aftalte lønforbedringer vil ske snarest derefter.
   
 • Se den overordnede tidsramme for lønforhandling 2023

Yderligere oplysninger