Nu er det sidste chance for at flytte fastnetnummer til Teams

AU’s hidtidige system til fastnettelefoni er i årets løb skiftet ud med Microsoft Teams. Hvis du stadig har en fastnettelefon, hvor nummeret skal flyttes til Teams, er sidste chance inden 8. november 2022.

Microsoft Teams logo.

De gamle bordtelefoner på AU har snart ringet for sidste gang. Siden foråret har universitetets IT-afdeling lukket eller flyttet næsten 7.000 fastnetnumre til Microsoft Teams, som AU’s medarbejdere nu flittigt bruger til telefoni, videomøder og chat.

Dermed bliver det gamle system til fastnettelefoni på AU nu endegyldigt sendt på pension, og det er sidste udkald nu, hvis du har et fastnetnummer, som du ønsker at beholde, og som du endnu ikke har fået flyttet til Teams. Eksempelvis hvis du ikke har en mobiltelefon.

Du skal blot kontakte din lokale IT-support senest 8. november. – Find din lokale IT-support

Medarbejdere, som har et fastnetnummer, har tidligere fået tilbud om at få flyttet deres nummer til Teams eller få det slettet. – Se nyhed om overgang til Teams Telefoni.

Er der flere fra samme afdeling eller Team, som skal have flyttet deres nummer til Teams, vil IT-supporten sætte pris på, hvis alle telefonnumre samles i én support-sag. Angiv venligst også, hvilket AU ID og telefonnummer, der hører sammen. 

Aflever din gamle bordtelefon hos IT-supporten og spar på strømmen 

På nuværende tidspunktet er der flere bordtelefoner koblet til, end der er aktive telefonnumre. Derfor opfordrer AU IT til, at alle, der har en gammel bordtelefon stående, kobler den fra og afleverer den hos deres lokale IT-support – det er med til at spare på strømmen.   

Mere information 

Vil du vide mere om, hvordan du kan bruge Teams telefoni, så se denne side, hvor du finder vejledninger og en kort videointroduktion.

Oplever du problemer med Teams Telefoni, er du velkommen til at kontakte din lokale IT-support