Deltagelse i konference eller event

Din deltagelse i en konference eller i et arrangement kan give anledning til flere registreringer i Pure.

Selve deltagelsen registrerer du som en aktivitet. Det samme gør du, hvis du har været med til at arrangere konferencen, workshoppen mv. Du skal kun registrere din egen deltagelse med mindre du har aftalt andet med andre deltagere.

Har du været foredragsholder, paneldeltager, oplægsholder eller lignende registrerer du dette som et mundtligt bidrag.

Har du i forbindelse med arrangementet produceret en artikel, abstrakt, paper eller lignende, skal du registrere dette skriftlige bidrag som en publikation i Pure med den tilsvarende skabelon. Se blandt andet konferencebidrag også under Publikationstyper.

Opret din deltagelse som aktivitet

Du finder skabelonerne under Aktiviteter. Vælg en skabelon. Herved åbnes skabelonen i et nyt vindue.

Klik på "Tilføj begivenhed" øverst i skabelonen. Det åbner et pop up-vindue.

Søg på begivenhedens navn først. Finder du ikke begivenheden klikker du på "Opret ny" og udfylder oplysningerne for begivenheden. Afslut ved at klikke "Opret".

Udfyld detaljer om din deltagelse

Når du har tilføjet begivenheden, kan du udfylde en kort beskrivelse og andre detaljer om arrangementet, hvis det er relevant for visning på din personlige AU hjemmeside.

Datoerne under "Periode" er datoer for din egen deltagelse. Hvis det er for en enkelt dag vælger du "specifik dato". Ellers vælger du "Tidsperiode" og udfylder datoer for perioden, hvori du deltog.

Under "Personer/Organisationer" tilføjer du dit navn og din rolle som deltager. Det er muligt at tilføje andre personer. Dette bør du kun gøre såfremt det er aftalt, da aktiviteten vises på AU-personers hjemmeside med det samme.

Den administrerende organisation er i denne sammenhæng organisationen du hører under og som har ansvar for aktivitetsposten i Pure. Den bliver automatisk tilføjet når du opretter aktiviteten.

Du har mulighed for at tilføje links og dokumenter. Det kan for eksempel være en programoversigt eller link til konferencens hjemmeside.

Tilknyt relateret indhold

Har du bidraget til arrangementet på andre måder f.eks. en publikation, oplæg mv kan du tilknytte disse under "Relationer". Har du ikke oprettet disse poster i Pure endnu, kan du tilknytte aktiviteten fra disse poster når du opretter dem.