Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts

For medarbejdere på Arts

Medarbejderportal for ansatte på institutter og centre på Arts 
samt ansatte i Administrationscenter Arts

Nyheder fra Arts­

Studerende orienterer sig i dag hurtigere imod arbejdsmarkedet, og det er en relevanssnak, de tager med ind i undervisningen.

21.11.2017 |

Nyt projekt sætter fokus på arbejdsmarkedsperspektivet i undervisningen

Flere undervisere oplever, at de studerende henvender sig med karriere- og relevansspørgsmål. Et nyt didaktisk projekt sætter fokus på forskellige måder at inddrage et arbejdsmarkedsperspektiv i undervisningen.

Det hele startede med et tweet (klik for større billede).

14.11.2017 |

”Vi skal internationalisere forskningsformidling”

Næsten 50.000 læsere, oversættelse til fransk og publicering i det franske dagblad, Le Monde, samt en invitation som key note speaker til en international konference i USA med alt betalt. Lyder det næsten for godt til at være sandt? Det er udbyttet af én forskningsformidlings-artikel skrevet af Hanne K. Adriansen, lektor og international…

Professor MSO Mads Rosendahl Thomsen fra Litteraturhistorie står i spidsen for kursets faglige styregruppe, som også tæller Kristoffer Laigaard Nielbo og prodekan Niels Lehmann.

02.11.2017 |

Stort kursus i digital literacy til Arts’ forskere

Gør noget ved dine digitale færdigheder og få input og sparring til nye forskningsmetoder. Et tilbud til både øvede og begyndere i digitale metoder og informationsbehandling.

Arrangementer på Arts

tir 21 nov
10:00-16:00 | Aarhus University
5th Nordic Interdisciplinary Conference on Discourse and Interaction
The field of discourse and interaction research explores the relations between text and talk on the one hand, and societal, cultural and psychological contexts on the other.
fre 24 nov
11:00-16:00 | Aarhus Universitet, Tåsingegade 3, bygning 1441, AUD. 1
Løgstrup og det Lutherske
Tværfagligt Løgstrup seminar for alle interesserede.
tor 07 dec
10:00-15:45 |
High Tech - Human Touch
Konferencen ”High Tech – Human Touch” sætter fokus på fremtidens kompetencebehov i en digital tidsalder. Få viden om, hvor erhvervslivet og arbejdsmarkedet bevæger sig hen i det 21. århundrede og hør, hvad virksomhederne og de studerende siger til forandringerne. Keynotes på konferencen er blandt andet Mimi Ito, Rane Willerslev, Anne Marie Pahuus, Johanna Seibt og Peter Dalsgaard.

Medarbejderservice på AU

Værktøjer, vejledninger og serviceydelser for alle ansatte

Slå op i emneindekset:

Find kontaktperson i ACA


Nyheder fra Aarhus Universitet

307741 / i40