Transport

For at give vores u-days-gæster en god oplevelse har vi igen i 2020 indgået en aftale om transport med Midttrafik og Arriva.

Du skal som arrangør ikke gøre noget, men du skal vide, at tilbuddene er der.  

Kør med Midttrafiks bybusser og Letbane med rabat

Vi tilbyder u-days-gæsterne billig transport i Aarhus' gule bybusser og Letbane (Midttrafik) under alle tre u-days-dage. En billet til alle tre dage koster kun 10 kr. og købes i Midttrafiks app. Billetten kræver dokumentation for deltagelse i u-days, som fås via udays.dk. Find nærmere info om transport til u-days.

Tag Arrivas tog med rabat

Sammen med Arriva tilbyder vi en Arriva Event billet til 69 kr., som under u-days gælder t/r på alle Arrivas togforbindelser i Jylland. Det kræver blot, at man som kommende u-days gæst tilføjer en togbillet fra u-days.dk, hvorefter man modtager en e-mail med information om, hvad man skal gøre for at gøre brug af denne mulighed. Find nærmere info om transport til u-days.

Transportstøtte

Transportstøttekonceptet går ud på, at vi tilbyder at dække transportudgifter på op til 8.000 kr. pr. gymnasial uddannelsesinstitution, indtil transportstøtte-puljen er opbrugt, hvis de på egen hånd arrangerer bustransport til og fra u-days for hele klasser eller årgange.
 
Hvis man ønsker at benytte sig af transportstøttemuligheden til og fra u-days, sender man en mail til udays@au.dk.­ Disse informationer skal fremgå af mailen: gymnasium og antal elever­.­

Fordi vi desværre ikke har uanede ressourcer til rådighed, har vi opstillet følgende kriterier til fordeling af transportstøtten: ”Først-til-mølle”, transportafstand til Aarhus samt antal deltagende elever.