Arts' økonomileder takker af

Økonomileder Henning Andersen har efter mange års tro tjeneste ved Aarhus Universitet valgt at gå på pension den 1. juli 2012.

Når Henning Andersen takker af den 1. juli, er er det efter 29 år med tal og budgetter i universitetsverdenen.

Han blev ansat på daværende Handelshøjskolen i Aarhus (ASB) i efteråret 1983 som studienævns- og fakultetssekretær og senere som kontorchef på det Erhvervssproglige Fakultet. Fra 2004 og frem til fusionen med Aarhus Universitet var Henning budgetchef for ASB, hvorefter han overgik til stillingen som økonomileder for Arts i juni 2011.

Humanistisk talknuser

Det er ikke kun tal og budgetter, der optager Henning. Han er oprindeligt uddannet cand.mag. i tysk og russisk, og den humanistiske baggrund skinner tydeligt igennem. Hans alsidige viden og hans rammende og lune humor afslører, at der er andet og mere end tal i økonomilederen. Derfor bliver det også skak, musik og litteratur, som kommer til at fylde dagene, når der igen bliver plads i kalenderen.

Arts’ nye økonomileder er Keld Lassen, som kommer fra Ingeniørhøjskolen i Århus.

AU Økonomi og Planlægning inviterer til afskedsreception for Henning Andersen torsdag d. 21. juni kl. 14-17 i Vandrehallen for nuværende og tidligere kolleger, samarbejdspartnere og venner af huset.