Hvad synes de studerende på Arts om studieportalen?

Hjælp webredaktionen på studerende.au.dk/arts med at få svar fra studerende på Arts, så de har det bedst mulige grundlag for af lave en bedre studieportal.

Webredaktionen på studerende. au.dk/arts - studieportalen for fag og studier på Arts - arbejder hele tiden på at gøre portalen bedre. De har fået en række forslag til udvikling af portalen fra både VIP’ere og TAP’ere, og nu spørger de så de studerende. Torsdag den 11. oktober har de sendt spørgeskema ud til de danske studeredes post.au.dk-mails, hvor de spørger om:

  • hvor de studerende aktivt opsøger informationer
  • hvorfra de modtager informationer
  • AU's hjemmeside generelt
  • studieportalen, studerende.au.dk/arts
  • hvordan studerende.au.dk/arts kan blive bedre.

Udenlandske studerende vil blive kontaktet med et lidt mindre skema. Det bliver udsendt snarest.

Webredaktionen håber selvfølgelig på at få mange svar, så de opfordrer alle til at foreslå de studerende at tjekke deres AU-mail og deltage i undersøgelse (der bliver trukket lod om biografbilletter, blandt dem der svarer).

Undersøgelsen er åben for svar til og med den 9. november.

 

Har du kommentarer eller spørgsmål til studieportalen?

Redaktionen kan kontaktes på arts.kommunikation@au.dk

 

Om studieportalen

Den del af Aarhus Universitets hjemmeside, der retter sig mod de studerende (studerende.au.dk) rummer en række studieportaler, som retter sig mod studerende på enkelte uddannelser eller grupper af uddannelser. På Arts har man valgt at lave en fælles studieportal for samtlige ca. 50 uddannelser. Det giver nemlig en bedre mulighed for at tilbyde studerende, undervisere og administrative medarbejdere et levende site med korrekte og opdaterede informationer. Portalen har været i luften siden december 2011.