Kom til Arts Uddannelsesdag 2017

Hvordan tilrettelægger man uddannelser og undervisning, så de aktiverer de studerende på bedste måde og dermed giver den størst mulige læring? Det er et hovedtema på Arts Uddannelsesdag, der den 28. februar samler medarbejdere og studerende fra hele fakultetet på Godsbanen.

Arts Uddannelsesdag bliver afholdt på Godsbanen i det centrale Aarhus (Foto: Godsbanen Aarhus).

Uddannelsesdagen på Arts skal samle op på de gode erfaringer, der er blevet gjort i løbet af det seneste års kvalitetsarbejde på fakultetet. I 2016 har revisionen af studieordningerne for fakultetets kandidatuddannelser været en central opgave. For at dele de indsigter, der er opnået i arbejdet, er uddannelses- og undervisningstilrettelæggelse valgt som hovedfokus for uddannelsesdagen.

Det er både best pratice i forhold til tilrettelæggelse af hele uddannelser og tilrettelæggelse af enkelte undervisningsudbud, der vil komme bud på fra studerende og ansatte. Endvidere vil ”Fremdrift,” der har været temaet for den årlige status på Arts i 2016, og ”Karriereklar,” der er AU’s fokus for uddannelsesområdet i 2017, være emner på dagen.

Uddannelsesdagen foregår på Godsbanen og er åben for alle interesserede studerende og medarbejdere på Arts.


Fakta

Uddannelsesdagen på Arts er et årligt tilbagevendende arrangement, hvor medarbejdere og studerende kan dele gode ideer på uddannelsesområdet på tværs af hele fakultetet. På dagen deltager studienævnsmedlemmer, studieledere, studerende og øvrige interessenter på uddannelsesområdet på Arts for sammen at høre og diskutere korte inspirationsoplæg.

Den første uddannelsesdag på Arts blev afholdt i januar 2016. Se video med indtryk fra dagen: