Nyheder fra Faculty of Arts

14.10.2020 | Medarbejdere

Smittestatus blandt studerende på Arts

Følg udviklingen i COVID-19-smitten blandt de studerende på Arts.

09.10.2020 | Medarbejdere

Virtuelle møder og konferencer på Arts

Som en følge af COVID-19 er der opstået et større fokus på virtuelle møder og konferencer. På Arts har vi også gjort vores første erfaringer med, hvordan arrangører på Arts får det største udbytte af virtuelle møder eller virtuelle konferencer.

29.09.2020 | Medarbejdere

Nyt fælles pædagogisk center går i luften

AU’s fælles universitetspædagogiske center er nu blevet søsat. Et fortsat tæt samarbejde med underviserne på universitetet prioriteres højt – også mens rammerne for det nye center falder på plads.

25.08.2020 | Uddannelse, Arts

Studerende skal rustes til det digitale arbejdsmarked

Med et nystartet undervisningsforløb vil The Digital Curriculum styrke de digitale færdigheder hos undervisere fra blandt andet Arts. Målet er at gøre de studerende klar til et digitalt arbejdsliv.

30.07.2020 | Arts

Stort ønske om at studere på Arts

Ansøgningstallet til Faculty of Arts er steget i år, og dekanen ser frem til mange nye og velkvalificerede studerende. Der er især en stigende interesse for teologi, tysk og it-uddannelserne ved fakultetet.

Viser resultater 1 til 5 ud af 620

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste