Nyheder fra Arts

28.02.2020 | Priser

Ph.d.-studerende ved Arts får EliteForsk-rejsestipendie

Nis Langer Primdahl, der er ph.d.-studerende ved DPU, er en af modtagerne af årets EliteForsk-rejsestipendier. Han forsker i brugen af kontemplative praksisser som mindfulness, meditation og yoga i skolesammenhænge.

Prodekan for uddannelse, Niels Lehmann, byder velkommen til årets uddannelsesdag på Arts - foto Lars Kruse AU Foto
Der blev lyttet og diskuteret ved bordene på årets uddannelsesdag - foto Lars Kruse AU Foto
Centralværkstedet i Aarhus var ramme om dette års uddannelsesdag - foto Lars Kruse AU Foto

25.02.2020 | Medarbejdere, Forskning

Uddannelsesdag med fokus på studieglæde

Uddannelsesdagen på Arts havde i år studieglæde som overordnet emne. Knap 100 medarbejdere og studerende var mødt op på Centralværkstedet for både at blive klogere og gøre hinanden klogere på emnet.

Jette Kofoed, lektor, DPU, Aarhus Universitet. Foto: Anne-Li Engström.

24.02.2020 | Arts

Jette Kofoed fra DPU nyt medlem af det norske Granskingsutvalget

Jette Kofoed, lektor på DPU, Aarhus Universitet er blevet udnævnt som nyt medlem af det norske Granskingsutvalget, der svarer til Nævnet for Videnskabelig Uredelighed.

21.02.2020 | Arts, Navne

Niels Nørkjær Johannsen er ny forperson for Akademisk Råd på Arts

Nyt Akademisk Råd på Arts er valgt, og rådet har konstitueret sig ved et møde i februar 2020. Den tidligere forperson for Akademisk Råd Merete Wiberg giver her stafetten videre til Niels Nørkjær Johannsen.

17.02.2020 | Arts

Succes med tiltrækning af internationale forskere gennem EU-program

Seks internationale forskertalenter har netop fået tildelt et af de prestigefyldte europæiske Marie Skłodowska-Curie individual fellowships (IF). Det er en meget markant fremgang i forhold til de foregående år og lover godt for fremtidig succes i EU.

Viser resultater 1 til 5 ud af 594

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste