Nyheder fra Arts

20.05.2020 | Arts

Advisory Board skifter Sandbjerg Gods ud med New York, Dublin og Oxford

Fakultetsledelsens oplevede mandag 18 maj, at Arts’ Advisory Board medlemmer sagtens kunne give brugbare råd og anbefalinger til både fakultets- og institutstrategier digitalt.

20.05.2020 | Arts

Millioner i forskningsstøtte til projekter på Arts

Danmarks Frie Forskningsfond har uddelt sin støtte for 2020. Næsten halvdelen af årets bevillinger inden for Kultur og Kommunikation er blevet givet til forskere ved Arts.

15.05.2020 | Arts, Til undervisere på Arts

Hvad betyder fase 2 af genåbningen for studerende, undervisere og eksaminatorer ved Arts?

Fase to af genåbningen af landet har givet os en mulighed for atter at få gang i de fysiske aktiviteter på fakultetet. Prodekan for uddannelse Niels Lehmann orienterer om, hvad det betyder for studerende og undervisere ved Arts.

14.05.2020 | Arts, Til undervisere på Arts

Nyhedsbrev fra Dekanen

Dekan Johnny Laursen orienterer om den gradvise genåbning, og Arts’ forventninger til den næste tid.

12.05.2020 | Til undervisere på Arts

Nødstudieordninger for sommereksamen 2020 klar

Uddannelsesnævn og Studienævn har over de sidste uger arbejdet med omlægning af eksamener, der normalt kræver fysisk tilstedeværelse.

Viser resultater 1 til 5 ud af 608

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste