Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt

Nyheder fra Arts

Nogle af de studernede fra Historie udviklede en Instagram-konto til danmarkshistorien.dk. Foto: Katrine Solvang Larsen

11.06.2019 | Videnskabelige medarbejdere

Casearbejde der gavner både studerende, faglighed og samarbejdspartner

På 2. semester af kandidatuddannelsen i historie bliver de studerende stillet opgaver af aftagere fra den virkelige verden. Det gavner både de studerendes motivation og styrker deres faglighed, samtidig går aftagerne hjem med nye produkter – og måske en praktikant.

Foto: Søren Kjeldgaard, AU-foto

29.05.2019 | Arts

Arts´ diversitetsudvalg er nedsat

På et konstituerende møde den 28. maj blev Dorthe Staunæs valgt til forperson for det nye diversitetsudvalg på Arts.

09.05.2019 | Bevillinger

Millioner til nye forskningsprojekter på Arts

Danmarks Frie Forskningsfond uddeler 753 millioner kroner til excellent ny forskning. Blandt bevillingsmodtagerne er der i år seks forskere fra Arts.

03.05.2019 | Administrative forhold

Ny og forbedret AU Translate

Hvis du har brug for hjælp til oversættelse fra dansk til engelsk, kan du med fordel bruge den nye og forbedrede version af AU Translate. AU Translate fungerer på samme måde som fx Google Translate, men er en sikker løsning, der er baseret på AU’s egne termbaser og oversættelseshukommelser, og som oversætter til et mere flydende engelsk.

Foto: Lars Kruse, AU Foto

02.05.2019 | Uddannelse

Studerende arbejder frivilligt med at udvikle vejledningsaktiviteter

Vejledning og Studieinformation (VEST) på Arts og Arts Karriere har sammen nedsat tre paneler af studerende, som skal give inspiration til udvikling af studie- og karrierevejledningsaktiviteter.

09.04.2019 | Arts

APV 2019 er nu offentliggjort

Resultaterne af APV 2019 for Arts viser en overordnet fremgang. Dekan Johnny Laursen understreger samtidig, at der på visse punkter kan være usikkerheder i sammenligningen med APV 2016, og han noterer sig også, at der er tendenser i resultatet, som vil kræve opmærksomhed i den kommende tid. Fokus er nu på de lokale dialogmøder.

En tegner gav sit bud på Dekanens opfordring på konferencen 8. marts. Tegning: ProcessInk

15.03.2019 | Arts

Nyt diversitetsudvalg ved Arts

Dekan Johnny Laursen har besluttet, at der skal nedsættes et diversitetsudvalg ved Arts. Det fortæller han i denne hilsen til medarbejderne som opfølgning på konferencen om ”Gender Balance”. Udvalget skal bistå fakultetsledelsen i arbejdet med at forbedre kønsbalancen og den øvrige diversitet på fakultetet, og med at udvikle en inkluderende og…

01.03.2019 | Uddannelse

Ny side for undervisere på Arts

Der er udviklet en ny fælles side til undervisere på Arts. Her finder du gode råd, ideer og vejledninger til din undervisning, evaluering, informationer om eksamen samt om råd, nævn og udvalg mv.

Niels Lehmann byder velkommen til Arts Uddannelsesdag 2019 (Foto: Anders Hjortskov Larsen. Klik for større billede).
Deltagere følger med i Tina Keidings oplæg (Foto: Matilde Andersen).
Studerende fra fakultetet holdt oplæg om deres perspektiv på feedback (Foto: Matilde Andersen).

28.02.2019 | Uddannelse

Uddannelsesdag på Arts 2019

Feedback var temaet, da godt 100 ansatte og studerende fra hele fakultetet mødtes på Godsbanen den 26. februar for at samle op på gode erfaringer fra årets kvalitetsarbejde.

Du kommer bredt ud med din forskning, hvis du tilmelder dig Forskningens Døgn med et oplæg, en stand, en debat eller måske noget helt fjerde. Foto: Ida Jensen/AU.

19.02.2019 | Videnudveksling

Skab synlighed om din forskning - vær med til Forskningens Døgn

Aarhus Universitet inviterer i år til Forskningens Døgn i og omkring Stakladen onsdag den 24. april fra kl. 14-18 under overskriften ’Fascinerende forskning’. Vil du være med? Så tilmeld dig nu og grib muligheden for at præsentere din forskning for et bredt publikum.

Viser resultater 1 til 10 ud af 575

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste