Innovation & Vejledning

Innovation & Vejledning

Vores mål er at give dig de bedste kompetencer til at kunne realisere det kommercielle potentiale i dit forskningsprojekt. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at etablere en spin-out virksomhed for at kunne kommercialisere din teknologi, vi hjælper dig med at tage denne beslutning.

Nedenfor ser du et uddrag af det vi kan hjælpe dig med - du kan blandt andet finde råd og vejledning i forhold til at søge finansiering, herunder konkrete skabeloner du kan benytte som udgangspunkt for din egen ansøgning. En af vores forretningsudviklere vil hjælpe dig med at lave din ansøgning, så du opnår det bedst mulige resultat.

Herudover kan vi hjælpe dig med at sammensætte et team til dit spin-out. Vi kan eksempelvis sætte dig i kontakt med eksterne konsulenter, som kan være værdifulde hvis du mangler specifikke kompetencer på dit team - enten for en kortere eller længere periode.

Afslutningsvis kan du også se nærmere på tidligere afholdte seminarer om blandt andet finansiering og regulative krav.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderlige information er du velkommen til at kontakte en af vores forretningsudviklere.