Tag på PASTA-mission med CityEscape

Uret tikker ⏱️ I er byens sidste håb – har I hvad der skal til for at stoppe Spider Tech? 🕵️

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Tirsdag 6. juni 2023,  kl. 15:30 - 18:30

Pris

50 DKK

🕵️ Kalder alle PASTA-agenter til ’OPERATION MINDFALL’! 🕵️

🦠 Terrororganisationen Spider Tech har sluppet en virus løs i drikkevandet i Aarhus, som vil hjernevaske alle, der kommer i kontakt med det. Virussen ligger i dvale i 120 minutter. Det er den tid, I har, til at finde Spider Techs hovedkontor, hacke jer ind i deres server og blande en hemmelig antivirus! 🧪

Dit PASTA-hold arbejder under kodenavnet ’OPERATION MINDFALL’. I må undervejs ikke vække opsigt og skal bevæge jer uset rundt i byen 🤫 Der findes dobbeltagenter alle steder, og I kan ikke stole på nogen på jeres vej.

Uret tikker ⏱️ I er byens sidste håb – det ultimative CITY ESCAPE GAME er begyndt!

Om City Escape:
’OPERATION MINDFALL’ er et udendørs City Escape Game, der strækker sig over en rute på ca. 2 km. I inddeles på hold af op til 5 personer. Alle hold bliver sluppet løs i Aarhus-centrum udstyret med en iPad og en kuffert fyldt med cool gadgets og har 2 timer til at gennemføre missionen. Undervejs skal I løse en lang række opgaver og gåder, ligesom I kender det fra Escape Rooms.

Læs mere på City Escapes hjemmeside.

Din PASTA-pris: 50 kr.

Tilmelding senest mandag d. 22. maj via https://events.au.dk/cityescape/signup

Vi mødes ved Ny Munkegade og går mod midtbyen kl 15:30. Sørg for påklædning efter vejret.

Efter missionen giver PASTA en bid mad og drikke. Skriv i tilmeldingen, hvis du ikke ønsker mad eller har særlige kosthensyn.