Gæsteboliger

Hvis du er besøgende og ansat på Aarhus Universitet eller har gæster med tilknytning til Aarhus Universitet, findes der flere muligheder for at overnatte på campus.

  • Institut for Matematik råder over en gæsteetage med gæsteværelser og gæstelejligheder, som primært lejes ud til postdocs, lektorer og professorer med tilknytning til Aarhus Universitet. Lejlighederne er forbeholdt par og familier med børn, som kommer direkte til AU fra udlandet, mens værelserne primært tildeles enkeltpersoner. Boligerne kan lejes i op til 1 år.
  • I Nobelparken og på Observatorievej findes der gæsteboliger, som du kan leje ved ophold ved Aarhus Universitet i minimum. 2 måneder. Lejlighederne udlejes kun til udenlandske gæsteprofessorer og -forskere. Dog kan de lejes ud til Postdoc.'s hvis der er ledigt (på basis af en venteliste). Kontakt Forskningsfondens Ejendomsselskab, att. Helle Fæster Andersen på tlf. 8942 7020, mail ha@feas.dk, som kan svare på spørgsmål om faciliteter, lejekontrakt, betaling af depositum og leje. Åbningstider på kontoret er mandag - torsdag  kl. 08.00 - 16.00, fredage kl. 8.00 - 14.00.