Bæredygtighed på AU

Her på siden kan du finde informationer om, hvordan Aarhus Universitet arbejder for at fremme den bæredygtige udvikling, både gennem forskning, uddannelse og i driften.


AU i spidsen for arbejdet med cirkulære indkøb

Hvordan skaber virksomheder og organisationer mere klimavenlige indkøb? Det vil AU være med til at finde svar på, når en arbejdsgruppe med universitetet for bordenden trækker i arbejdstøjet som en del af en ny klimaalliance i Aarhus.

2020: Et grønt år på AU

2020 blev året, hvor Aarhus Universitet fik sin første klimastrategi, og hvor et mere fokuseret arbejde for et grønnere universitet tog sin form.

AU's grønne omstilling Mød AU’s Grønne Team. Hør om nogle af de mere hverdagsnære grønne initiativer, som sættes i gang rundt omkring på universitetet. Og bliv klogere på AU’s Grønne Netværk for studerende og medarbejdere.

AU Garden 

I krydset mellem Ndr. Ringgade og Trøjborgvej finder du AU's lille have - AU Garden. Her er både rum til køkkenhave, biodiversitet og socialt samvær. Bag projektet står en gruppe studerende og medarbejdere, der er vilde med planter og biodiversitet. Du kan også være med!

Har du spørgsmål? 

... så er du velkommen til at sende en mail til greenteam@au.dk eller kontakte AU's Grønne Team.