Bæredygtighed - forside

Bæredygtighed på AU

Her på siden kan du finde informationer om, hvordan Aarhus Universitet arbejder for at fremme den bæredygtige udvikling, både gennem forskning, uddannelse og i driften.


Seneste nyt: Klimaregnskab 2022

AU’s CO2-udledning er på et lavere niveau end årene før corona, men der er behov for at fastholde et skarpt fokus på en reduktion – særligt i forhold til flyrejser. Det viser AU’s klimaregnskab 2022.

Ny samkørselsklub på AU

I appen Ta’Med har AU oprettet en samkørselsklub, som gør det nemt for dig at arrangere samkørsel med andre til og fra AU.

AU Garden 

I krydset mellem Ndr. Ringgade og Trøjborgvej finder du AU's lille have - AU Garden. Her er både rum til køkkenhave, biodiversitet og socialt samvær. Bag projektet står en gruppe studerende og medarbejdere, der er vilde med planter og biodiversitet. Du kan også være med!

Grønne retter spirer på AU

Vi har nu spist grønt til møder og konferencer på Aarhus Universitet siden august sidste år. Men hvordan er det gået med de grønne retter? Hvad siger køkkenpersonalet, og er konferencedeltagerne på AU med på den grønne rejse? Se mere her.

Rejs med omtanke for klimaet

Skal du ud at rejse i arbejdsøjemed, opfordres du til at tænke over, hvordan du kommer mest klimavenligt frem – og overveje en ekstra gang, om rejsen er nødvendig. AU’s reviderede rejsepolitik skal bidrage til at reducere universitetets CO2-aftryk. Læs mere her.

Har du spørgsmål? 

... så er du velkommen til at sende en mail til greenteam@au.dk eller kontakte AU's Grønne Team.

Netværk om bæredygtighed

#AUGreen er et netværk for studerende og medarbejdere, der ønsker at være med til at fremme AU's grønne udvikling. Meld dig ind her.