Du er her: Bæredygtighed

Bæredygtighed på AU

På AU arbejder vi for at fremme den bæredygtige udvikling, både gennem forskning, uddannelse og i driften. 

Siden her sætter primært fokus på den driftsmæssige del af dette arbejde og informerer dels om AU’s bæredygtighedsnetværk, dels om udviklingen af AU’s strategi for området. Desuden kan du finde eksempler på tiltag, der er med til at fremme AU’s bæredygtige drift.      

Netværk om bæredygtighed

#AUSustainability er et netværk for studerende og medarbejdere, der ønsker at være med til at fremme AU's bæredygtighed. Alle interesserede inviteres til at deltage.

 

AU udvikler strategi for bæredygtighed

En arbejdsgruppe bestående af studerende og medarbejdere er i gang med at udarbejde en bæredygtighedsstrategi for AU fra 2020 til 2025. 

Læs mere om arbejdsgruppen og strategien.

Møde i ambassadørnetværket

Seneste møde blev holdt d. 11. september.

­­­

Sådan arbejder vi med bæredygtighed 

Der bliver arbejdet med AU's miljømæssige bæredygtighed på mange forskellige måder og niveauer rundt omkring på universitetet.  

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail til Sustainability@au.dk

Biodiversiteten rykker ind i parken

En gruppe engagerede studerende og medarbejdere fra Bioscience har i dialog med AU Økonomi og Bygninger indledt et samarbejde om at sætte naturen fri på to udvalgte områder i Universitetsparken – til gavn for biodiversiteten og brugerne af parken. 

Læs mere.

Video: Vox pop

Se video fra bæredygtighedsseminaret den 21. marts, hvor studerende og medarbejdere var mødt op for at drøfte, hvordan vi skaber et mere bæredygtigt universitet.

1445632 / i40