Det interne nyhedsbrev fra Erhverv og Innovation er AU's nyhedsbrev til ansatte med nyheder og tilbud inden for erhverv, innovation og iværksætteri.

Nyhedsbrevet holder dig opdateret på universitetets tilbud og aktiviteter inden for samarbejde, entreprenørskab og kommercialisering af forskning.

Det får du i nyhedsbrevet for medarbejdere

  • Inspiration til at samarbejde med det private og offentlige
  • Relevante arrangementer på tværs af universitetet
  • Historier fra AU’s iværksætterhus The Kitchen
  • Støtte til kommercialisering af din forskning
  • Nyheder om partnerskaber med virksomheder og kommuner
  • Resultater af undersøgelser inden for erhverv og innovation

Baggrund for nyhedsbrevet

Det interne nyhedsbrev er for alle medarbejdere på Aarhus Universitetet, der er interesserede i at samarbejde med verden uden for AU eller holde sig ajour med universitetets værdiskabelse for samfundet. Nyhedsbrevet går på tværs af fakulteter, institutter og administrative enheder.

Nyhedsbrevet er på dansk og udsendes cirka 8-10 gange om året. Ved at tilmelde dig giver du samtykke til, at vi må behandle dine data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen gennem linket i bunden af vores nyhedsbreve.

Er du ikke ansat på AU?

Hvis du ikke er ansat på Aarhus Universitet, men for eksempel har base i en virksomhed, kommune, region, politisk instans eller organisation i erhvervslivet, kan du i stedet tilmelde dig Erhverv og Innovations eksterne nyhedsbrev. Det henvender sig til alle, der er interesserede i at samarbejde med universitetet, og indeholder nyheder og tilbud inden for erhverv, innovation og iværksætteri til omverdenen.

Tilmeld dig nu