Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

Professor i statskundskab Rune Slothuus Foto: Ingrid Fossum

19.12.2019 | Aarhus BSS

Store ambitioner? Søg ERC!

Professor i statskundskab Rune Slothuus har fået Det Europæiske Forskningsråds Consolidator Grant på 15 millioner kroner. Her deler han sine erfaringer med at hente den store bevilling hjem. Han fremhæver de generøse kollegaer på instituttet og fakultetet, som har hjulpet ham undervejs i ansøgningsprocessen.

Foto: Unsplash

12.12.2019 | Aarhus BSS

Nyt værktøj skal minimere utilsigtet deling af følsomme oplysninger

Et nyt IT-værktøj skal hjælpe med at sikre, at vi ikke deler følsomme personoplysninger med eksterne via Outlook og SharePoint, da disse kanaler ikke er egnet til deling af den type data. I stedet for skal du bruge en sikker og krypteret kanal, fx AU’s sikkermail-løsning.

Dekan Thomas Pallesen, Aarhus BSS (tv) og rektor Nikolaj Malchow-Møller, CBS. Foto: Lars Kruse/AU Foto og Bjarke MacCarthy

22.11.2019 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Danske business schools: Uddannelsesbesparelse vil ramme dansk erhvervsliv

Mens dansk erhvervsliv efterlyser kvalificeret og højt uddannet arbejdskraft til vækst og grøn omstilling er regeringen i færd med at forringe de kommende medarbejderes uddannelser. Sådan lyder den klare advarsel fra Danmarks to business schools, Copenhagen Business School (CBS), og Aarhus BSS, Aarhus Universitet.

Foto: iStock

13.11.2019 | Aarhus BSS

Aarhus Universitet skifter Blackboard ud med Brightspace

Aarhus Universitet skal have en ny fælles læringsplatform. Det står fast efter en lovpligtig udbudsrunde, hvor valget er faldet på Brightspace. Kvalitet og brugervenlighed har været afgørende faktorer – og eksisterende kursusindhold kan flytte med.

Benchmarkmødet i oktober var det første møde mellem alle tre institutioner. Foto: Karin de Roo (FEB Groningen)

22.10.2019 | Nyheder fra ledelsen

Styrke gennem samarbejde

I starten af oktober deltog Aarhus BSS for første gang i et benchmarkmøde med både Handelshögskolan ved Göteborgs Universitet (HGU) og FEB Groningen. Her udvekslede man blandt andet erfaringer inden for international rekruttering, og det har lagt kimen til et større samarbejde omkring bedømmelseskomiteer, fortæller institutleder Jacob Kjær…

Viser resultater 36 til 40 ud af 924

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Arrangementer