Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

De tre podcasts behandler corona-krisen fra et økonomisk, ledelses- og adfærdsmæssigt perspektiv. Grafik: Simon Andersen Nørredam.

02.04.2020 | Aarhus BSS

Podcasts i en corona-tid

Takket være en række forskere fra hele fakultetet kan Aarhus BSS nu udsende tre særudgaver af podcast-serien Det Videnskabelige Kvarter. Særudgaverne handler om corona-krisen og behandler emnerne adfærd, ledelse og økonomi.

Derek Beach på sit hjemmekontor. Foto: Privat
Merete Bech Seebergs hjemmearbejdsplads. Foto: Privat
Carsten Jensen hilser fra skrivebordet. Foto: Privat
Per Andersen ved computeren derhjemme. Foto: Privat

02.04.2020 | Aarhus BSS

Undervisning i nye former

Hvordan underviser man hjemmefra under corona-krisen? Vi har talt med et par undervisere fra Institut for Statskundskab, en studieleder og en prodekan, som her fortæller om deres erfaringer. Man skal være omstillingsparat og acceptere vilkårene, lyder opfordringen.

Dekan Thomas Pallesen takker alle medarbejdere for deres store indsats. Foto: AU Foto.
Som alle andre må Thomas Pallesen i disse dage også arbejde hjemmefra. Foto: Privat

02.04.2020 | Hilsner fra ledelsen

Hilsen fra dekanen

Kære medarbejdere Vi står midt i en tid, hvor intet er som det plejer, og hvor vores daglige rutiner er brudt op. Vi har meget hurtigt omstillet os til en helt ny hverdag, og det har stillet store krav til os alle. Her på Aarhus BSS er en af vores kerneopgaver at levere uddannelser af høj kvalitet. Det er det fortsat – også mens fakultetet er…

01.04.2020 | Aarhus BSS

Ny digital platform til virtuelle møder

Samarbejdsplatformen Teams, som er en del af Microsoft Office 365, bliver nu stillet til rådighed for alle medarbejdere til at holde virtuelle møder. På et webinar i denne uge kan du få en introduktion til Teams, hvor du hører mere om, hvad det kan, og hvordan du kan bruge det i din hverdag.

26.03.2020 | Aarhus BSS

Udbud: Hvem skal bygge Aarhus BSS' arealer i Universitetsbyen?

Forberedelserne til Aarhus BSS’ indflytning i Universitetsbyen tager form. Senest har styregruppen for Aarhus Universitets fysiske campusudvikling godkendt et udbudsmateriale for projektet, som beskriver fakultetets behov og ønsker til de kommende arealer. Nu skal det udførende totalentreprenørteam findes og arbejdet sættes i gang.

Viser resultater 21 til 25 ud af 924

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Arrangementer