Gylden Open Access og rabataftaler på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital

Som forsker på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital er det muligt at udgive med rabat hos nedenstående tidsskrifter, hvis du udgiver under den gyldne vej. 

Aftale Rabat

Indhold

American Chemical Society  Tjek forlagets hjemmeside AU Library’s abonnement på American Chemical Society-pakken berettiger dig til en rabat på APC i forlagets hybride tidsskrifter. Se mere på forlagets hjemmeside
Association for Computing Machinery (ACM) 100% Som ansat ved Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital har du mulighed for at publicere Open Access uden at skulle betale APC ved Association for Computing Machinery’s tidsskrifter. Læs mere om aftalen og hvilke tidskrifter, der er tale om.
BMJ Case Reports   100% AU Library har et Institutional Fellowship, der giver AU’s forskere ret til at publicere gratis i tidsskriftet. Kontakt Afdelingen for Licensforvaltning på Det Kgl. Bibliotek.
Bioscientifica 50%

Som en del af licensen giver forlaget 50 % rabat på APC i forlagets hybride tidsskrifter. Når du indsender din artikel, vil forlaget spørge, om institutionen har et abonnement.

Se evt. forlagets hjemmeside

Cambridge University Press 100%

Som ansat ved Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital har du mulighed for at publicere Open Access uden at skulle betale APC ved en lang række af Cambridge University Press’ tidskrifter. Læs mere om aftalen og hvilke tidskrifter, der er tale om.   

Vær opmærksom på, at der er et loft på antal artikler pr. år i denne aftale. 

Elsevier   100%

Som ansat ved Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital har du mulighed for at publicere Open Access uden at skulle betale APC ved en lang række af Elseviers tidskrifter. Læs mere om aftalen og hvilke tidskrifter, der er tale om.   

IOP Publishing 100% Som ansat ved Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital har du mulighed for at publicere Open Access uden at skulle betale APC ved en lang række af IOP’s tidskrifter. Læs mere om aftalen og hvilke tidskrifter, der er tale om.   
PNAS Tjek forlagets hjemmeside AU Library’s abonnement på PNAS berettiger dig til en rabat på APC i forlagets hybride tidsskrifter. Se mere på forlagets hjemmeside
Portland Press 100% Som ansat ved Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital har du mulighed for at publicere Open Access uden at skulle betale APC ved Portland Press’ tidsskrifter. Læs mere om aftalen og hvilke tidskrifter, der er tale om.
SCOAP3 100%

SCOAP står for Sponsoring Consortium for Open Access Publishing in Particle Physics.

Da Danmark deltager i SCOAP-programmet er følgende titler gratis at publicere i:

  • APS Physics: Physical Review C, Physical Review D, Physical Review Letters    
  • Elsevier: Nuclear Physics B og Physics Letters B
  • Hindawi: Advances in High Energy Physics
  • Institute of Physics Publishing: Chinese Physics C
  • Jagiellonian University: Acta Physica Polonica B
  • Oxford University Press: Progress of Theoretical and Experimental Physics
  • Springer: European Physical Journal C og Journal of High Energy Physics

Se evt. SCOAP programmets hjemmeside

Springer 100%

Som ansat ved Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital har du mulighed for at publicere Open Access uden at skulle betale APC ved en lang række af Springers tidskrifter. Læs mere om aftalen og hvilke tidskrifter, der er tale om.

Vær opmærksom på, at der er et loft på antal artikler pr. år i denne aftale.

Taylor & Francis 100%

Som ansat ved Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital har du mulighed for at publicere Open Access uden at skulle betale APC ved en lang række af Taylor & Francis' tidskrifter. Læs mere om aftalen og hvilke tidskrifter, der er tale om.

Vær opmærksom på, at der er et loft på antal artikler pr. år i denne aftale.

Wiley 100%

Som ansat ved Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital har du mulighed for at publicere Open Access uden at skulle betale APC ved en lang række af Wileys tidskrifter. Læs mere om aftalen og hvilke tidskrifter, der er tale om.

Vær opmærksom på, at der er et loft på antal artikler pr. år i denne aftale.