Sådan holder du videokonference

AU's videokonferenceudstyr er velegnede til transmission af forelæsninger, ph.d.-forsvar, mødeafholdelse og andre aktiviteter, hvor der er et krav om høj billed- og lydkvalitet samt behov for et stabilt signal.

Videokonferenceudstyret er almindeligvis opstillet i særligt indrettede lokaler, men der kan også være tale om mobilt udstyr. For at benytte lokalerne skal de og/eller evt. mobilt udstyr bookes i Outlook.

Kvik-guide

Før mødet

Start med at booke videokonferenceudstyret i Outlook (hvis det skal bookes andre steder, kan det ses nedenfor).  Send derefter en invitation til mødedeltagerne med følgende info:

  1. hvem deltager i mødet
  2. hvilket lokale skal I være i
  3. hvem ringer op
  4. noter til mobilnummer i tilfælde af forsinkelse/problemer
  5. hvis muligt, så indkald til mødet 10 min. før planlagt påbegyndelse. Udstyret kan være slukket og det kan tage lidt tid at starte op.

 

Opkald

Interne opkald på AU

  • Ringer du internt på AU, kan du nøjes med at ringe 'bygningsnummer+lokalenummer', fx 1442239 (uden mellemrum). Du vil efterfølgende blive forbundet, hvis anlægget er tændt og ikke optaget.

Eksterne opkald

  • Ringer du eksternt, skal du anvende de oplysninger, som du har fået tilsendt. Det kan fx være en almindelig ip adresse: 109.105.113.228

Opkald fra personer udenfor AU