Brugeradgang i RejsUd og CWT

AU ansatte

Vil du oprette en ny AU-ansat i RejsUd?

Dette er ikke længere nødvendigt, da det sker automatisk efter oprettelse i Medarbejderstamkortet; gælder kun for medarbejdere ansat efter november 2020. Nye medarbejdere får adgang til deres RejsUd-profil mellem d. 5.-9. i hver måned. Masseoprettelsen omfatter ikke nye medarbejdere uden et dansk CPR-nummer på dagen for oprettelsen eller korttidsansatte; disse skal derfor oprettes via formularen på denne side.

Er der behov for oprettelse af den rejsende profil tidligere end ovennævnte - f.eks. for medarbejdere med ansættelsesstart midt i en måned, der skal have et kreditkort eller har behov for afregning af udgifter - udfyldes RejsUd/CWT formularen for ansatte.

CWT profil kan oprettes samtidig med RejsUd profilen. En CWT profil er relevant, hvis der skal bestilles flybilletter og/eller foretages udenlandske hotelbookinger via rejsebureauet CWT.

Oprettelse af eksterne


Oprettelse af RejsUd-profiler på eksterne, f.eks. studerende, forsøgspersoner, gæster, censorer m.v., der skal have dækket transportudgifter eller lign. Vær opmærksom på, at eksterne ikke selv får adgang til profilen i RejsUd, men skal afregnes af en AU-medarbejder med sekretærrettigheder i RejsUd.

Skal du oprette flere bruger på samme tidspunkt, kan dette gøres via en Excel-liste, der skal indsendes til RejsUdBruger@au.dk. Har indsender af listen ikke en fuldmagt 1, skal der under cc i mailen indsættes mailadresse til en, der har en fuldmagt 1.

Oprettelsen sker inden for 14 dage.

Lukning af profil


Denne formular anvendes til lukning af profiler på både AU-ansatte og eksterne..