Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

03.10.2019 | Aarhus BSS

Phishingmail i omløb: Klik IKKE på linket

En række studerende og ansatte modtog onsdag den 2. oktober en phishingmail fra mailadressen AU@gu.se, hvor formålet er at lokke modtageren til at oplyse sit password.

Foto: Colourbox

09.09.2019 | Aarhus BSS

Mus med mere værdi

I efteråret mødes alle medarbejdere og ledere til medarbejderudviklingssamtale (MUS) på AU. MUS er din mulighed for sammen med din leder at drøfte opgaver, resultater, trivsel og kompetenceudvikling.

Foto: Aarhus BSS Kommunikation

04.09.2019 | Hilsner fra ledelsen, Aarhus BSS

Dekanens semesterstartshilsen efterår 2019

Læs Dekan Thomas Pallesens semesterstartshilsen. Her fortæller han lidt om, hvad der rører sig på fakultetet og om nogle af de ting, der vil være fokus på i det kommende semester. Find link til dekanens videohilsen nederst på siden.

BTECH i Herning kan nu tilbyde sit helt eget ph.d.-program. Foto: AU Foto,

03.09.2019 | Aarhus BSS

BTECH får eget ph.d.-program

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi i Herning har netop fået sit eget ph.d.-program. Dermed kan instituttet nu tilbyde en fuld portefølje af forskningsbaserede uddannelser på linje med fakultetets øvrige institutter.

Campus 2.0 samler Aarhus BSS' aktiviteter i Aarhus på tværs af Nørrebrogade. Foto: AU Foto

03.09.2019 | Aarhus BSS

Status på Campus 2.0

Aarhus BSS har nu færdiggjort den statusrapport, som gennemgår fakultetets ønsker og behov i den kommende Universitetsby. Rapporten er netop blevet drøftet i universitetets styregruppe for Campus 2.0 og vil danne udgangspunkt for det endelige udbudsmateriale.

Viser resultater 46 til 50 ud af 924

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Arrangementer