Arbejdsmiljøudvalget (LAMU)

AU Uddannelse

Det lokale arbejdsmiljøudvalg (LAMU) er sammensat af ledelses- og medarbejderrepræsentanter fra AU Uddannelse, og varetager den lokale koordinering og planlægning af arbejdsmiljøarbejdet.

LAMU i AU Uddannelse har lavet en video, der præsenterer udvalgets opgaver og medlemmer. Den kan du se herunder.

  • 14. marts 2024
  • 31. maj 2024
  • 10. september 2024
  • 18. december 2024

Ergonomi

I AU Uddannelse har vi en del arbejde foran computeren, og det er vigtigt at være opmærksom på, om din arbejdsplads er indrettet ergonomisk fornuftigt. Spørg evt. dine kollegaer til råds eller henvend dig til din arbejdsmiljørepræsentant, hvis du har brug for rådgivning i forhold til dette.

Uanset om du arbejder på campus eller derhjemme, er det også vigtigt at have fokus på bevægelse. Du kan f.eks. finde inspiration til små, lette øvelser her

Hvis du har særligt brug for inspiration til bevægelse på hjemmearbejdspladsen, kan du finde det her

Sygefravær

LAMU har i 2018-2019 sat fokus på sygefravær ud fra en trivselsdagsorden. Det har ført til etablering af Guide til forebyggelse og håndtering af sygefravær i AU Uddannelse.

Årlig arbejdsmiljødrøftelse

I starten af hvert år laver arbejdsmiljøudvalget en årlig arbejdsmiljødrøftelse. Denne kan kort beskrives som en status på arbejdsmiljøarbejdet i det forgange år og en planlægning af arbejdet for det kommende år.

Tilsvarende laves Administrationens Arbejdsmiljøudvalg (AAMU) en årlig arbejdsmiljødrøftelse for hele AU Administration. Den kan findes på AAMU’s hjemmeside

Medlemmer i LAMU, AU Uddannelse

I AU Uddannelse er arbejdsmiljøgruppen og LAMU sammenfaldende.

Arbejdsmiljøgruppe pr. 1. marts 2024 er

Sekretariatsbetjening af LAMU