EU forskningsmidler

Overvejer du at søge EU-midler, så kan du læse om programmer, bevillingstyper og muligheder her.

Du finder en række gode råd til at skrive en succesfuld EU ansøgning i rapporten ”Evaluations and evaluators in Horizon 2020”, som kan downloades her.

Hvis du har behov for yderligere information eller hjælp til at komme i gang med din ansøgning, så er du velkommen til at kontakte os i Forskningsstøtteenheden.

Horizon 2020

Horizon 2020 er opdelt i tre søjler Excellent Science, Industrial Leadership og Societal Challenges som indeholder en række forskellige delprogrammer og bevillingstyper (Funding Schemes).

Alle forskningsområder kan deltage i de tre søjler. Horizon 2020 har fokus på tværfagligt løsningsorienteret samarbejde og konsortierne har forskere med fra flere videnskabsområder (Humaniora, sundheds-, natur- og samfundsvidenskaberne). Du har også mulighed for at påvirke indholdet i forskningsprogrammet - læs her.

Hvis du har behov for yderligere information eller hjælp til at komme i gang, så er du velkommen til at kontakte os.

Horizon Europe

Horizon Europe er afløseren for Horizon 2020 og er planlagt til at starte 1. januar 2021. Programmets detaljer er ikke helt på plads endnu. Her opdateres løbende den information der findes om programmet.  Horizon Europe er opdelt i tre søjler: ”Excellent Science”, ”Global Challenges and European Industrial Competiveness” og ”Innovative Europe”, som indeholder en række forskellige delprogrammer og bevillingstyper (Funding Schemes).

Alle forskningsområder har mulighed for at søge midler i Horizon Europe. Du har også mulighed for at påvirke indholdet i forskningsprogrammet - læs her