Nyt om kontorartikellageret i Tåsingegade

I tråd med AU’s klimastrategi vil der i løbet af den næste tid blive iværksat nye, grønne initiativer. Initiativerne vil bidrage til, at vi sammen passer på miljøet og går et skridt i en mere bæredygtig retning.

Genanvendelse af brugte printerpatroner 

Brugte printerpatroner lægges i den blå kasse i printerrummet. Når den blå kasse er fuld, tømmes den i de grønne, høje papkasser på kontorartikellageret. Ansvaret for tømning af de blå kasser løftes kollektivt af medarbejderne. Printerpatronerne i de grønne, høje papkasser bliver afhentet af Lyreco og sendt til genanvendelse. 

 

Nyt sortiment på kontorartikellageret 

En række produkter bliver skiftet ud med grønnere alternativer. Derudover vil produkter på den nuværende SKI-aftale blive erstattet af lignende produkter på den nye SKI-aftale (SKI-aftalen er den rammeaftale for produkter, som AU kan indkøbe uden særtilladelse fra AU Indkøb).  

En række produkter udgår fra kontorartikelsortimentet ud fra vurderingen af, at behovet for produkterne er minimalt. Det drejer sig om følgende: Tilbudsmapper, brevåbner, sletterulle, registerblade, faneblade, nåle til opslagstavler, farvede charteks og dymolabels.  

Udgående produkter fjernes ikke fra kontorartikellageret og vil således kunne findes, så længe lager haves. I udfasningsperioden vil I derfor kunne finde fx to forskellige slags kuglepenne i samme skuffe. 

 

Genbrugsstation 

Der tilføjes jævnligt kontorartikler til genbrugsstationen – fx i forbindelse med kontorflytninger eller fratrædelser. Så husk at kigge i genbrugsstationens reoler, inden I bestiller nyt hjem. 

 

Kontorartikellager Tåsingegade 3 hjemmeside