Årsfest

Aarhus Universitet begyndte sit virke den 11. september 1928 og fejrer hvert år grundlæggelsen. Til årsfesten inviterer vi medarbejdere og samarbejdspartnere, hvis indsats og støtte til Aarhus Universitet er helt uundværlig.

Årsfesten 2023 fejres den 15. september

Festdagen, som markerer universitetets 95-års fødselsdag, bliver indledt om eftermiddagen med taler, festforelæsning, musik, promovering af æresdoktorer og overrækkelser af priser og legater. Årsfesten foregår i Aulaen på Ndr. Ringgade. Arrangementet kræver tilmelding inklusive adgangsbillet.

Om aftenen fortsætter årsfesten i Musikhuset Aarhus. Fra kl. 20 er der koncert for medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere i Store Sal under ledelse af kapelmester Peter Vuust. Efter koncerten er alle gæster inviteret til et glas vin i foyeren.

Medarbejdertilmelding
Er du medarbejder, bedes du klikke på den blå bjælke nedenfor for at komme til tilmeldingssiden.
OBS: Vær opmærksom på, at hvis du er ansat på AU og modtager en personlig invitation pr. e-mail den 7. august, bedes du bruge tilmeldingslinket i den personlige invitation og ikke medarbejderlinket, som du modtager pr. e-mail den 8. august.

Tilmelding for eksterne samarbejdspartnere
Tilmeldingen skal ske via personlig invitation fremsendt pr. e-mail den 7. august.