Årsfest

Aarhus Universitet begyndte sit virke den 11. september 1928 og fejrer hvert år grundlæggelsen. Til årsfesten inviterer vi ud over medarbejdere også samarbejdspartnere, hvis støtte til Aarhus Universitet er helt uundværlig.

Årsfesten 2020 fejres den 11. september

Festdagen, som markerer universitetets fødselsdag, bliver indledt om eftermiddagen med taler, festforelæsning, musik, promovering af æresdoktorer og overrækkelser af priser og legater. Årsfesten foregår i Aulaen på Ndr. Ringgade. Af pladshensyn er arrangementet for inviterede gæster med adgangsbillet.

Om aftenen fortsætter årsfesten i Musikhuset Aarhus. Fra kl. 20 er der koncert for medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere i Store Sal under ledelse af kapelmestrene Peter Vuust og Per Chr. Frost. Efter koncerten er alle gæster inviteret til et glas vin i foyeren.

Medarbejdertilmelding
Er du medarbejder, bedes du klikke på den blå bjælke nedenfor for at komme til tilmeldingssiden.
OBS: Vær opmærksom på, at hvis du er ansat på AU og modtager en personlig invitation den 10. august, bedes du bruge tilmeldingslinket i den personlige invitation og ikke medarbejderlinket.

Tilmelding for eksterne samarbejdspartnere
Tilmeldingen skal ske via pr. e-mail fremsendt, personlig invitation – læs mere på www.au.dk/aarsfest

Aarhus Universitet følger naturligvis myndighedernes retningslinjer for forebyggelse af smittespredning og vil tilpasse eller aflyse arrangementet, hvis det skulle vise sig nødvendigt.