Vejledninger til PC på UNI-domænet

Er din PC på UNI-domænet er Templafy en integreret del af Word og PowerPoint. Her finder du vejledninger til at oprette en brugerprofil og til at bruge AU-skabeloner i Word og PowerPoint.

Bruger du Templafy via web - fx på din Mac, din PC der endnu ikke er på UNI-domænet, din iPad eller mobil - skal du i stedet benytte vejledningerne til web-bruger. Husk at du på mobile enheder skal have installeret et tekstbehandlingsprogram, som kan bruges til Word eller PowerPoint.

Opret brugerprofil

For at bruge AU-skabeloner skal du først oprette en brugerprofil i Templafy. Se her, hvordan du gør det.Brug dokumenter

I Word ligger der en række skabelontyper, som du kan bruge, når du skal skrive et brev, udarbejde en rapport, skrive en sagsfremstilling eller andet med AU's grafiske identitet. Se her, hvordan du bruger skabelonerne.Brug PowerPoint

Skal du lave en PowerPoint-præsentation med AU's grafiske identitet, er der i Templafy en standardskabelon, nogle generelle AU-slides med fx nøgletal og en række billeder fra AU rundt om i landet. Se her, hvordan du laver en Power-Point-præsentation.Skift mellem 16:9, 16:10 og 4:3 format

Dette gøres ved brug af Aspect Ratio i AU-menuen eller hvis man er webbruger, så via det hjælpeværktøj, der kan downloades fra højrekolonnen på hjælpens startside.