Få hjælp til konferencer og arrangementer

Hos Events og Kommunikationsstøtte kan du få rådgivning og sparring om planlægning og afvikling af møder, konferencer og events på Aarhus Universitet. Vi tilbyder A-Z-rådgivning om bl.a. budget, projektplaner, hotelbookinger, lokaler, forplejning, markedsføring, samarbejde med Aarhus by og meget mere. Vi tilbyder også gratis konferencematerialer og lånematerialer. 

I afdelingen arbejder vi også med udvikling af bæredygtighed ifm. konferencer og med netværksaktiviteter og nye møde- og konferenceformater. Du er velkommen til at booke et møde, hvis du vil vide mere.

Bemærk venligst, at Events og Kommunikationsstøtte ikke kan være udførende på opgaverne, men kun rådgivende.

Derudover har Arts og Aarhus BSS en særlig aftale ift. rådgivning om visse dele af konferencen/arrangementet. Du kan finde deres kontaktinfo til højre.


Deltag i erfagruppen på AU

I Events og Kommunikationsstøtte har vi etableret en erfagrupper for konference- og eventplanlæggere på AU. Erfagruppen afholder en årlig konferenceinformationsdag i samarbejde med VisitAarhus samt ad hoc-arrangementer. Hvis du vil modtage nyheder om konferenceplanlægning direkte i din indbakke, kan du tilmelde dig erfagruppen ved at sende en mail til kommunikation@au.dk

Rådgivning hos Events og Kommunikationsstøtte

Charlotte Boel

Kommunikationsmedarbejder

Rådgivning hos Arts

Du kan læse mere om hvad Arts kan tilbyde her.


Rådgivning hos Aarhus BSS