Nyhedsbrev fra universitetsledelsen nr. 24/2011

Nye ledere på Arts og Science and Technology

På Arts er Arne Kjær udnævnt som leder af Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. Arne Kjær var tidligere prodekan for uddannelse på Det Humanistiske Fakultet og leder af Center for Undervisningsudvikling.

På Institut for Geoscience ved Science and Technology er professor Søren Bom Nielsen ansat som ny institutleder. Han har været tilknyttet det tidligere Geologisk Institut siden 1995 og har ud over en post som formand for instituttets forskningsudvalg også været viceinstitutleder for forskning.

Med de to seneste udnævnelser er der nu sat navne på næsten alle institut- og centerledere i den nye universitetsstruktur. Klinisk Institut og Institut for Retsmedicin på Health afklares på et senere tidspunkt.

 


 

Statistikere fra Aarhus Universitet har størst gennemslagskraft

Ifølge en ny undersøgelse fra rankingbureauet QS er det statistikerne fra Aarhus Universitet, der sætter den internationale standard, når det kommer til citationer. Som eneste universitet i verden scorer AU topkarakter på gennemsnitligt antal citationer pr. forskningsartikel i faglige tidsskrifter i fag-kategorien ’Statistics and Operational Research’. Medregner man også de subjektive omdømme-faktorer, ender Aarhus Universitet som nr. 21 på den globale liste – den bedste placering, et dansk universitet har opnået i de 26 fagopdelte rankinglister, som QS har udsendt i løbet af 2011.

 


 

Kalender

 

  • 23. august: bestyrelsesmøde
  • 9. september: årsfest
  • 19./20. september: bestyrelsesseminar og -møde

 


Venlig hilsen med ønsker om en god sommer til alle,

 

 

 

 

Universitetsledelsen, den 8. juli

 

 

 

 

 

Nyhedsbrevet udkommer igen i uge 30.

Hver uge udsender universitetsledelsen et nyhedsbrev. Her informerer vi kort om aktuelle aktiviteter og diskussioner. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på adressen http://info.au.dk/medarbbreve, hvorefter du modtager en mail, hver gang nyhedsbrevet udkommer. På adressen http://www.au.dk/om/uni/universitetsledelsen/nyhedsbrevuniled/2011 kan du læse tidligere udgaver af nyhedsbrevet fra universitetsledelsen.

Hvis du ønsker at tilmelde dig den engelske version af nyhedsbrevet fra universitetsledelsen, kan du gøre det på adressen http://info.au.dk/medarbbreve/index.asp?sprog