Nyhedsbrev fra universitetsledelsen nr. 23/2014

7.226 tilbud om studiepladser

Tidligere på ugen fik 7.226 ansøgere besked om, at de er blevet tilbudt en studieplads på Aarhus Universitet. Dermed bliver dette års bacheloroptag formentlig på størrelse med sidste års.

Arts og Science and Technology har foreløbig optaget lidt færre ansøgere end sidste år, mens der er små stigninger på Health og School of Business and Social Sciences. Der kan dog fortsat søges ledige pladser på 33 uddannelser, hvorfor det endelige optag stadig vil flytte sig.

Ansøgerne kunne fra midnat natten til onsdag se på selvbetjeningen, om de var kommet ind. Allerede en time senere havde de første 1.266 ansøgere benyttet sig af muligheden for digitalt at takke ja til deres studieplads. I skrivende stund har i alt 5.000 bekræftet deres plads. Sidste frist for at acceptere sin studieplads er den 5.august.


Gå gratis på folkeuniversitetet

Også i det kommende semester kan nuværende og pensionerede medarbejdere samt alumner gå gratis på folkeuniversitetet. 

De gratis pladser bliver fordelt efter "først til mølle"-princippet, og tilmeldingen starter onsdag den 6. august kl. 08.00.

Læg mærke til, at eventuelle ledsagere ikke længere er dækket af gratis-ordningen, som dermed kan komme flere medarbejdere og alumner til gode.

Indtast aftalekoden AU14 under Specialaftaler på www.fuau.dk


Kalender

Med venlig hilsen,

Universitetsledelsen, den 1. august 2014

Hver uge udsender universitetsledelsen et nyhedsbrev. Her informerer vi om beslutninger og tiltag fra universitetsledelsen samt aktuelle aktiviteter og diskussioner. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på adressen http://info.au.dk/medarbbreve, hvorefter du modtager en mail, hver gang nyhedsbrevet udkommer. På adressen http://www.au.dk/om/uni/universitetsledelsen/nyhedsbrevuniled/2014 kan du læse tidligere udgaver af nyhedsbrevet fra universitetsledelsen.

Hvis du ønsker at tilmelde dig den engelske version af nyhedsbrevet fra universitetsledelsen, kan du gøre det på adressen http://info.au.dk/medarbbreve/index.asp?sprog