Arrangementer i Konferencecenteret

Arrangementer i Konferencecenteret

Konferencecenteret kan anvendes til møder og arrangementer, der er i direkte forlængelse af AU’s formål og virke inden for uddannelse, forskning og videndeling. Lokalerne anvendes som udgangspunkt ikke til afvikling af ordinær undervisning og eksamen. 

Konferencecenteret ligger i bygning 1420-1423. Adressen er Fredrik Nielsens Vej 2-4, 8000 Aarhus C.

Renovering af Konferencecenteret december-maj 2023

Konferencecenterets mødelokaler renoveres i perioden 21. december 2022 til 31. maj 2023.

Mødelokalerne er navngivet med et M i oversigten og tæller for eksempel M1, M2 og M1.1. Konferencecenterets øvrige lokaler (de tre stuer og Stakladen) friholdes til arrangementer på mere end 30 personer.

Undlad venligst at anmode om lokaler i Konferencecenteret til arrangementer på under 30 personer, hvis arrangementet skal afholdes i perioden 21. december til 31. maj 2023.

Praktiske informationer

 • Adresse

  • Konferencecenteret
   Bygning 1420-1423
   Fredrik Nielsens Vej 2-4
   8000 Aarhus C
    

 • Forplejning

  • Forplejning til arrangementer og møder bestilles adskilt fra selve lokalebookingen. Man er ikke forpligtet til at købe forplejning, når man låner/lejer et lokale i Konferencecentret. Ønsker man forplejning ved et arrangement eller møde, som er afholdt af Aarhus Universitet, skal forplejningen købes hos forpagteren af kantinen i Konferencecenteret:

   Jespers Torvekøkken
   event-au@torvekoekken.dk

   Ved arrangementer og møder, der afholdes af eksterne, er der mulighed for at købe forplejning fra en anden leverandør, dog ikke alkohol. Vælges denne løsning, har arrangøren selv ansvar for service og oprydning. Som arrangør kan man ikke bestille forplejning med henblik på videresalg.

 • Borde og stole

 • Rengøring

  • Ved fester eller arrangementer efter kl. 22.00 samt på lørdage, søndage og helligdage, betales der for ekstra rengøring. Timeprisen for ekstra rengøring er 350 kr. ekskl. moms.

 • Betjent

  • Der kan bestilles ekstra betjenttimer uden for normal arbejdstid på hverdage og på lørdage, søndage og helligdage. Timeprisen for ekstra betjent er 400 kr. ekskl. moms.

 • IT-support

  • Forespørgsler vedrørende brugen af AV- og IT-udstyr i Konferencecenteret kan sendes til Aarhus BSS IT.

   Ved behov for IT-support på arrangementsdagen kan Aarhus BSS IT-support kontaktes på 8715 0933 inden for åbningstiderne:

   Mandag-torsdag: kl. 08.00 – 18.00 
   Fredag: 08.00 – 16.00
   Lørdag, søndag og helligdage: Lukket

Kontakt og spørgsmål

Konferencecenteret administreres af Aarhus BSS Bygningsservice.

Brug bookingknappen på denne side til at booke lokalerne.

Hvis du har spørgsmål til Konferencecenteret, kontakt:

 • Winnie Salling 
  Aarhus BSS Bygningsservice
  Tlf.: 93 52 23 62
  E-mail: ws@au.dk 

Er lokalet ledigt?

Du kan slå lokalerne i Konferencecenteret op i Outlook.

Gå til kalendervisningen og tilføj en kalender foroven via adressekartoteket. Brug derefter lokalets bygningsnummer til at søge det frem.