Sådan opretter du en Outlook-profil på Mac

Forudsætninger og anbefalinger

Vejledningen er baseret på macOS 10.4 Mojave og Outlook 2016 version 16.16.3. Det anbefales at macOS minimum er macOS 10.13.6 High Sierra og Outlook ikke er lavere end det angivne.

Outlook synkroniserer i udgangspunktet alt som ligger online, derfor kan det indledningsvis tage meget lang tid at få alle mails registreret i postmapperne på Mac'en. Det anbefales at have så få mails i indbakken som muligt og ikke have direkte undermapper af indbakken. Det anbefales også at have en forbindelse til rådighed som er så hurtig som mulig, det vil i praksis sige at man er kablet til AUs net.

Opsætning

Hvis Outlook ikke har været åbnet før vil der muligvis være et par indledende opsætningstrin af selve Office programmet som ikke vises her. Vælg menuen "Værktøjer"->"Konti..." og tilføj en konto.

  Indtast din primære mailadresse og tryk "Fortsæt" (Outlook kommunikerer nu med Microsoft og vil prompte for godkendelse)  

Det er meget vigtig du ændrer loginnavnet fra den forudfyldte emailadresse til au[auid]@uni.au.dk, f.eks. "au123456@uni.au.dk"  

Du skal nu godkende totrinsbekræftelsen på din mobil. Se evt. mere her.  

Når godkendelsen er registreret vil Outlook automatisk gå videre.  

Herefter er Outlook 2016 klar til brug.