Intune

Vejledning til installation af Intune

Intune er et sikkerhedstiltag til dine mobile enheder. AU’s data er noget af det mest værdifulde, vi har, og derfor skal vi passe godt på det. For at øge sikkerheden bliver det nu nødvendigt at du downloader app’en Intune til dine mobile enheder for at kunne tilgå AU data.

Har du Intune installeret, kan du få hjælp fra IT-supporten til at slette data fra enheden, hvis du skulle være så uheldig, at den bliver stjålet eller mister den på anden vis. Hvis du har en Android enhed, kan du vælge mellem om det er AU data eller hele telefonen som slettes. Ved Apple slettes alle data på telefonen.

I det daglige behøver du ikke at forholde dig til Intune, og den har ingen indflydelse på, hvordan din telefon eller tablet fungerer. Der bliver kun brug for app’en, hvis du mister din enhed. 

Lille ændring på dine enheder

Intune hjælper dig med at sikre dine enheder til stadighed er opdateret. Herudover er der et krav om at login koder skal have 6 cifre. Understøtter dine enheder allerede face ID og fingeraftryk, fungerer dette uændret.

Sådan gør du

Det er nemt at installere app’en. Det tager 5 minutter, og du kan gøre det hvor som helst så længe du har en stabil internetforbindelse. For at hente Intune, skal du søge på ”Intune-firmaportal” i App Store eller Google Play alt efter om du har en Apple eller Android enhed.

Hvis du vil tilgå AU data fra mobile enheder (både AU og privatejede enheder), er det nødvendigt at du installerer Intune.

Brug vejledningerne herunder, når du skal installere Intune.


Vejledninger