AURAP er AU's business intelligence portal for økonomi- og uddannelsesområdet. Portalen indeholder både standardrapporter og specialiserede analyseværktøjer.
Brightspace er AU’s e-læringssystem. Brightspace er samlingspunkt for kursusmateriale og fungerer som forum for online læring og undervisningsaktiviteter.
AU anvender systemet IndFak2 til modtagelse af fakturaer. På AU foregår fakturamodtagelse, bogføring og betaling til leverandør fuldt elektronisk.
På mit.au.dk kan du tilgå en række specifikke administrative systemer, du har rettigheder til, fx Medarbejderstamkortet.
mitHR er det personaleadministrative HR system ved AU, der bruges til personaleadministration, fraværsregistrering og medarbejderudviklingssamtaler (MUS).
PURE er AU's forskningsregistreringsystem. Her registreres forskningspublikationer, -aktiviteter og -projekter. PURE ligger desuden til grund for AU-ansattes personlige hjemmesider.
Aarhus Universitet anvender RejsUd til afregning af rejser og udgifter.
STADS er det studieadministrative system på AU. Via STADS administreres og formidles oplysninger om studerendes studieaktiviteter og -forløb.
Med webmail har du altid direkte adgang til din AU mail og kalender via en browser.
Workzone er AU's elektroniske sags- og dokumenthåndterings-system (ESDH). Som offentlig institution skal AU journalisere vigtige dokumenter.
Find flere it-systemer i emneindekset for medarbejderservice.
Rådgiverne er udpeget blandt fakulteternes seniorforskere af de akademiske råd. Rådgivernes opgave er at bistå andre forskere, universitetets ledere eller TAP med fortrolig og objektiv rådgivning og sparring om forskningsintegritet, forskningsfrihed og ansvarlig forskningspraksis.
Rådgiverne kan yde selvstændig rådgivning eller kan henvise til relevante enheder på universitetet, som kan give information. Afhængig af den konkrete sags problemstillinger – pres på forskningsfriheden eller ansvarlig forskningspraksis - kan rådgiveren anbefale, at problemstillingerne drøftes og søges løst med de personer eller institutioner, der måtte være involveret. Rådgiveren kan tilbyde at bistå, når sagen bliver drøftet og byder her ind med sin uafhængige og objektive vurdering af forholdet.
Rådgivningen er som udgangspunkt fortrolig. Det betyder, at rådgiveren ikke må videregive oplysninger til ledelse eller andre, uden at dén, der har henvendt sig, ønsker det. Hvis rådgiveren modtager oplysninger om særligt grove tilfælde af brud på ansvarlig forskningspraksis, har rådgiveren dog pligt til at indberette sagen til Udvalget for Ansvarlig Forskningspraksis og Forskningsfrihed- kaldet Praksisudvalget.