AU's interne erhvervsnetværk

AU’s erhvervsnetværk er for videnskabelige og administrative medarbejdere, der arbejder inden for erhvervsområdet på tværs af AU.

Formålet med netværket er at understøtte AU’s erhvervssatsning ved at skabe et erfarings- og vidensudvekslingsforum.

Der holdes 3- 4 netværksmøder årligt med forskellige temaer, der er aktuelle i forhold til erhvervssatsningen. Til hvert møde inviteres interne eller eksterne personer til at holde korte oplæg som udgangspunkt for erfarings- og vidensudveksling.


Medlemsskaber af relevante netværk og organisationer

Aarhus Universitet har institutionsmedlemsskab til følgende netværk inden for erhvervsområdet:

REG LAB

REG LAB laver analyser og deler best practice inden for områderne: Erhvervsservice & Regional udvikling, Vidensamarbejde & Kompetencer samt Industri & Service.

REG LAB holder webinarer/møder, udgiver nyhedsbreve og RADAR. RADAR samler nye artikler, analyser og rapporter inden for REG LAB’s kerneområder.

Se de seneste udgaver og beskrivelse af kommende webinarer her    

UIIN

Aarhus Universitet har tegnet medlemsskab af UIIN – University Industry Innovation Network. 

UIIN har en række spændende events, forskning og beskrivelser af best practice inden for en række af vores arbejdsområder. Det meste ligger frit tilgængeligt på deres web, men enkelte best practice-artikler er også bag medlems-lås.

Kontakt Jette Hammer, hvis I vil længere ind på medlemssiderne.

Læs mere om UIIN her

Venture Cup

Venture Cup er et samarbejde mellem alle danske universiteter (undtagen RUC), der fremmer entreprenørskab blandt studerende blandt andet via konkurrencer og forskellige entreprenørskabsprogrammer. 

Læs mere om Venture Cup her