Biologiens hus

Biologiens hus er et samlingssted for biologistuderende. Biologiens hus består af undervisningslokaler, fællesrum, læsepladser og grupperum. I Biologiens hus har alle brugere et medansvar for at passe på huset, hvor dette bl.a. gøres ved at rydde op efter sig selv, sætte borde og stole på plads mv.

Biologisk Fredagsbar har til huse i Biologiens hus. Fredagsbaren har som udgangspunkt åbent hver fredag. Se mere om Fredagsbaren på deres Facebook-side: Biologisk Fredagsbar

Der er nedsat et husudvalg, der mødes en gang om året. Læs mere om husudvalget
Godkendte foreninger af husudvalget kan booke lokalerne i Biologiens hus til faglige arrangementer. Undervisningslokalerne bookes hos Anne Olsen. Biologisk Fredagsbars lokaler bookes hos Maria Svenstup Harder.

De lejede lokaler skal efterlades i rengjort tilstand. Rengøring kan tilkøbes for 368,- pr. time og dette skal ske, når lokalerne bookes. Hvis lokalerne ikke efterlades rengjorte, vil der komme en efterregning på 512,- pr. brugte rengøringstime.

For bestilling af rengøring kontaktes rengøringsleder Bitten Søndergaard på telefonnummer: +4523245074 eller på email: bitt@au.dk