Navitas Kantine

Åbningstider

NTbyg Aar syd kantine - Navitas

Kok Søren Dalsgaard Lisager     Alle medarbejdere i Kantinen Navitas

Mail: Navitaskantine@au.dk 

 

Jeg vil minde huset om, at kantinen går på sommerferie
fredag d. 9. juli. kl. 13:00

Vi åbner igen mandag d. 9. august kl. 8:00.
(det er ugerne 28-30, vi har lukket)

Kantinen vil gerne sige mange tak for jeres støtte gennem denne Corona-periode. Det har været vanskeligt, at følge med de skiftende udmeldinger fra regeringen, men i har været meget overbærende. Det har vi været meget glade for. Så stor tak.
Vi håber på, at når vi kommer tilbage efter sommer, at restriktionerne vil være endnu mindre, så vi igen kan få en normal hverdag.

Der er nu et nyt rekvisitionsark. Vi har ændret kaffebestilling tilbage til antal kander i stedet for antal personer, da kaffe til x-antal personer ikke fungerede. Vi har fået rettet de "bugs" der også er blevet fundet, så nu burde skemaet fungere som det burde. Det vil være det ark vi godtager fra efter sommer, så i må meget gerne få det delt ud til så mange som muligt.


  Faste lukkedage:        Åbningstider: 
De tre dage før påske 
Dagen efter Kr. himmelfartsdag Uge 42 
Dagene mellem jul og nytår   
Fredag 07:30 - 13:30 
Morgenmad 08:00 - 10:00
Frokost 11:00 - 13:00     

Lun ret / Dish of the day 38,- 
10 klip lun ret /Ticket for 10 meals 340,- 
Salat m. bolle / Salad w. bread 30,- 
Sandwich 35,- 
10 klip kaffe /Ticket for 10 cups of coffee Exc. cup 70,- (inc. cup 80,-)

Specialforplejning/allergener: 
Glutenfri brød +10,- DKK 
Vegetar sandwich +10,- DKK 
Vegetar Platte laves ikke, men salat kan laves i stedet. 
Alle allergener ud over laktose og gluten, kan som hovedregel ikke efterkommes, men kontakt kantinen for at høre nærmere.
Sodavandsautomaten virker igen, den tager kun imod kort - ingen kontanter.

Bestilling i kantinen for AU ansatte

Fremover skal rekvisitioner ved Navitas kantine være på minimum 5 personer.
Forplejning under 5 personer sker ved selvafhentning i kantinen. 

Udfyld bestillingsseddel til kantinen på Navitas, og tryk til sidst på "send ordre" i bunden af skemaet.

HUSK; du skal udfylde samtlige felter markeret med rød stjerne.

Af revisionsmæssige årsager, er der følgende krav til udfyldelse af bestillingen;

Anledning

Beskriv anledningen så præcist som muligt. Det er f. eks. ikke nok at skrive møde, kursus eller lignende. 

Deltagerliste

Deltagere skal angives med navns nævnelse. Du må ikke anvende forkortelser for navne f. eks. "msh".

Du må gerne angive et navngivet udvalg, nævn eller gruppe f. eks. aktivitetsudvalg, hvor man vil kunne finde tilbage til medlemmerne.

Oplys tilhørsforhold på deltagerne, dvs. intern/ekstern (angiv virksomhed).

Du må gerne vedhæfte en særskilt deltagerliste.

Hvis deltagerkredsen er en større gruppe, hvor der er usikkerhed om, hvem der deltager i arrangementet, f. eks. ph.d. forsvar, receptioner mv., kan du vedhæfte invitationen til arrangementet.

Bestilling i kantinen for eksterne virksomheder

Fremover skal rekvisitioner ved Navitas kantine være på minimum 5 personer.
Forplejning under 5 personer sker ved selvafhentning i kantinen. 

OBS

Der er i øjeblikket problemer med bestilling for eksterne, som ikke har tilknyttet et mailprogram til den PC hvorfra man sender sin ordre. 

Indtil videre kan eksterne downloade bestillingsformularen, udfylde den og sende den til navitaskantine@au.dk 

 

Bestilling til Navitas kantine sker igennem denne formular.

Husk; du skal udfylde alle felter markeret med rød stjerne. Tryk på "send ordre" i bunden af skemaet.

Tidsfrister for bestilling

Bestillinger til under 25 personer, skal ske senest kl. 12.00 dagen før den ønskede levering.

Bestillinger til over 25 personer, skal ske senest kl. 12:00 tre hverdage før den ønskede levering.

Bestillinger til over 50 personer skal ske senest en uge før den ønskede levering.

Ændringer til disse bestillinger skal ske senest kl. 12.00 dagen inden den ønskede levering. 

Ved levering udover vores åbningstider, kan der forekomme pris ændringer. Kontakt kantinen for yderligere information på navitaskantine@au.dk

Ugens menu

Uge 32

Dagens menu / Meal of the day

Vi er tilbage igen mandag d. 9. august
   

Pris

Mandag

Pariserbøf med kapers, løg, æggeblomme, rødbede & peberrod (okse)/
Chopped Beef Steak on toast with garnish

 -

Tirsdag

Helstegt nakkefilet med kartofler og chilimayo/
Pork Roast with potatoes and chili-mayo

Dagens fisk
Fish of the day

 -

Onsdag

Kylling i karry med ris/
Chicken Curry with rice

 -

Torsdag

Kamfilet a´la Creme med kartofler (gris)
Pork in Creamy Sauce with potatoes

Dagens fisk/
Fish of the day

 - 

Fredag

Lidt af hvert/ 
A bit of this and that


 -   

Uge 

     Dagens menu / Meal of the day              

Pris


Mandag

Butter Chicken med ris/
Butter Chicken with rice

 - 

Tirsdag

Svinekotelet med ærter og kartofler/
Pork Chop with peas and potatoes

Dagens fisk/
Fish of the day

 -   

Onsdag

Kyllingefrikassé med kartofler/
Chicken Fricase with potatoes

 -   

Torsdag

Beauf Onglet med cremet pasta (okse)/
Beauf Onglet with cremy pasta

Dagens fisk/
Fish of the day

 - 

Fredag



Lidt af hvert / 
A bit of this and that

 -