Møbelgenbrug og møbelindkøb

Har du behov for at anskaffe lyddæmpning, gardiner og solafskærmning i forbindelse med flytninger, renoveringer eller forskønnelsesprocesser kontaktes Arts Bygningsservice. Vi rådgiver og står for kontakt til leverandører. Udgifterne i forbindelse med køb/anskaffelser afholdes af afdelingen selv.

Møbelindkøb

Arts Bygningsservice bistår med bestilling af møbler til møderum og loungeområder. Se Indkøbs hjemmeside for yderligere information vedrørende AU’s indkøbsaftaler på møbler.

Møbelreparation

Arts Bygningsservice understøtter et bæredygtigt møbelbrug på AU. Vi sørger for at ombetrække sofaer, bænke og stole i mødelokaler, fællesarealer og studieområder. På den måde kan vi forlænge møblets levetid med op til 20 år.

Møbelgenbrug

Arts' møbeldepoter indeholder blandt andet kontorstole og hæve-sænkeskriveborde - i Emdrup endda kunstplakater. Arts Bygningsservice hjælper gerne med at tage afdelingernes overskudsmøbler ind på depoterne. Møbler, der indleveres til depotet, kan efterfølgende rekvireres af andre Arts ansatte/afdelinger. Finder du et mindre møbel eller en ting du kan anvende i afdelingen, kan du tage det med dig med det samme. Er der tale om større eller flere møbler, som kræver flyttefolk, reserverer vi møblet/møblerne til dig. Vi samler bestillinger til en flytteopgave og der kan derfor være ventetid.

Kontaktpersoner

Kontakt ved ønske om at se møbeldepoter

Emdrup: Uden tidsbestilling.

Møbelkælderen D046 er åbent for besøg hver tirsdag mellem kl. 10.00 og 11.00.

Aarhus: Med tidsbestilling.

Møbeldepoter i Nobelparken: Kontakt Steffen Rønde Laursen. Mail: stelau@au.dk

Møbeldepot i Tåsingegade: Kontakt bygningsservice.bss@au.dk 

Emdrup

Berit Granum

Ekspeditionssekretær