Du er her: Pure Vejledninger og support

Vejledninger og support

Brugeroprettelse & login

Her kan du finde svar på hvordan du bliver oprettet og logger ind i PURE.

Publikationer

Vi har lavet en række vejledninger til, hvordan man inddaterer og validerer i PURE. Mere specielle problemstillinger har vi samlet under særlige emner.


Aktiviteter

Her kan du læse om, hvordan du skal registrere aktiviteter, hvad enten der er tale om præsentationer, konferencedeltagelse eller noget helt tredje.

CV

I Pure kan du oprette CV'er indeholdende det meste af det data der allerede er i systemet. Her kan du finde guides til hvordan man gør.


Projekter

Her kan du finde guides til de to nye indholdstyper i Pure - Ansøgninger og Bevillinger - samt hvordan de relateres til Projekter i vores nye projektmodel.

Personlig hjemmeside

Her kan du finde hjælp til at redigere din personlige profil og hjemmeside via Pure, eksempelvis hvordan du tilføjer en profil tekst og uploader et nyt profilbillede.


ORCID

Her kan du få hjælp til at oprette/tilknytte dit ORCID til din Pure profil, så overføres indhold fra Pure automatisk til din ORCID profil.

Datapolitik

Her kan du læse om de forskellige hjemmesider/databaser Pure data høstes til og bliver udstillet.

Support

Hvis du ikke kan finde den information du har brug for, eller hvis du på anden måde har brug for hjælp er du velkommen til at kontakte enten en lokal kontaktperson eller den centrale pure-support.

301490 / i40